torsdag 10. mars 2011

ødelagt lack bord = 3 nye ting

Jeg hadde en gang et fint lack stuebord fra Ikea, men så ble det ødelagt. Det stod lenge ute på verandaen sammen med alt det andre skrapet som lå der.
Til så en dag da Heidi fikk en strålende ide om å lage noe.
Hun tok bordet fatt og begynte å sage og male.
Vips så ble et lack bord til 3 forskjellige ting i heimen...

Den første tingen som ble til, var benken på badet, så jeg kunne skjule varmtvannsbeholder, vaskemaskin og annet stæsj.....


Restene av bordplaten ble til en akkurat passe stor vegghylle.....Og den siste delen (underplaten) ble til et midlertidig bord med kasser under. Må ha noe til jeg får drømmebordet.
(ikke verdens fineste, men det går)
Jeg måtte jo lage noe nytt, fordi jeg flyttet hagebordet ut på verandaen igjen, i håp om at våren skal komme fortere =P6 kommentarer:

 1. Har ikke godt av å besøke bloggen din, bare så du vet det !!! Blir så inspirert, nå har jeg gått amokk hjemme og malt både tv benk,tatt vekk skapdørene på den, malt vitrineskap, og byttet knotter i en kommode og malt den og ! FY SKAM DEG!! =) =) Tuuusen takk for at du har en så flott og inspirerende blogg, det er en sann fryd for øyet og se alt det nydelige du skaper ! Nå er det sånn at jeg og har ett gammelt bord stående på verandaen, å nå vet jeg jo hva jeg kan gjøre med det !! TAKK =) =)

  KLEM !

  SvarSlett
 2. Jøss, det var virkelig kreativt, det må jeg si! Må innrømme at et Lack bord gikk på dynga her forleden, og det ser jeg jo nå at var helt unødvendig...
  Ha en fin lørdag!

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Nå kjenner jeg anger på at jeg kasta mitt gamle ikea bord!

  Utrolig kreativt :)

  Hilsen Kine :)

  SvarSlett
 4. Smart!!

  Lykke til i utfordring,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 5. Du er jo bare kjempekreativ! Har en likens pantent på badet med plate over vaskemaskin og tørketrommel, og har lyst til å dekke de til med en gardin slik du har gjort.. Hvordan festet du gardinen?

  Ha en fin onsdag

  Klem

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et lite spor etter deg,
så er det lettere for eg å finne deg ;D