fredag 23. april 2010

Ett trykk - Vennskap

Dette er kortet jeg lagde til Trykkpressas aprilutfordring. Utfordringen lyder som følger "Lag et prosjekt i tonene grønt og biege med fokus på vennskap".
Så da prøvde jeg en ny vri med å finne fram ting i de tonene og sette sammen ut fra det. Brukte motivet jeg vant med tre jenter på som leker gjemsel, det synes jeg var ett fint motiv til å bruke når jeg skulle sette fokus på vennskap. teknikken på kortet ble et staffelikort, noe som jeg ikke lager så ofte. Er også plass til å skrive inni kortet, når man bretter det opp.


Dette var tingene jeg fant fram som jeg skulle bruke, og jeg brukte faktisk nesten litt av alt =)

Ha en fortatt fin helg alle sammen =D

5 kommentarer:

 1. Oj- du har jammen vært flink til å finne frem det du skulle bruke på forhånd og ikke verst at du nesten brukte alt heller.

  Hærlig kort med mange hærlige detaljer. Likte så godt vennskap tittelen - flott stempel og ikke minst var det fint motiv og mange andre fine detaljer som passet på kortet. Så er det jo bare å håpe man vinner - ett trykk har så fine premier :=)

  SvarSlett
 2. Veldig kos om du blir følger av bloggen min. Nå har jeg lagt til deg også slik at du kommer opp på listen min når du legger ut noe nytt - da er jeg garantert på besøk hos deg igjen på bloggen :=)

  SvarSlett
 3. Ååå... Så fint vennskapskort!!!
  Nyydelige farger, og så har du pyntet sååå fint!!! Motivet passet perfekt til tittelen :-D

  Ønsker deg en flott helg!
  Klem Mona :0)

  SvarSlett
 4. Nydelig easel!Herlig med grønntoner!Ønsker deg en flott helg!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 5. Nydelig kort med et herlig motiv! Nydelig pyntet!
  Klem Mette

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen et lite spor etter deg,
så er det lettere for eg å finne deg ;D