fredag 30. april 2010

Utfordrings-kit

Dette er bidraget til TJSC sin utfordring som er at man skal legge fram et eget kit som man skal lage noe fint ut av.
Her fant jeg fram mitt kit, utgangspuktet til kittet lå i motivet jeg skulle bruke som var alven, og da ble det duse rosatoner.
Brukte nesten litt av alt, men var jo noe småtteri til overs, men ikke mye =D







krone som matcher

Måtte jo lage en kronne til tantebarne mitt også som matchet innbydelsene.
Håper hun blir fornøyd =)

tirsdag 27. april 2010

Klovnekort

Laget et birdag til Kort 'o' manias skisseutfordring.
Valgte å lage et klovnekort, brukte et klippeark fra tilda til motiv og gjorde noen effekter på det. Jeg brukte stickles på prikkene på buksen, knapper på knappene, nesen og hatten stikker litt ut og til slutt lagde jeg en liten vindmølle som han skulle holde.
Brukte også min geniale dobbelsidigteip-trikset mitt med glitter for å skape litt mer iøyenfallende blikk, når man ser på kortet og for at det ikke skulle bli så kjedelig =)







søndag 25. april 2010

Innbydelser

Jeg fikk i oppgave å lage 6stk innbydelser til tantebarnet mitt som fyller 4 år.
Tenkte jeg skulle lage noe enkelt, og jeg fant det nydelige rosa papiret hos Anitas hobby og gaver, så det ble utgangspunktet mitt for innbydelsene. Jeg tenkte en form for tags der man kunne pynte utenpå og skrive inni og slik ble det.







fredag 23. april 2010

Ett trykk - Vennskap

Dette er kortet jeg lagde til Trykkpressas aprilutfordring. Utfordringen lyder som følger "Lag et prosjekt i tonene grønt og biege med fokus på vennskap".
Så da prøvde jeg en ny vri med å finne fram ting i de tonene og sette sammen ut fra det. Brukte motivet jeg vant med tre jenter på som leker gjemsel, det synes jeg var ett fint motiv til å bruke når jeg skulle sette fokus på vennskap. teknikken på kortet ble et staffelikort, noe som jeg ikke lager så ofte. Er også plass til å skrive inni kortet, når man bretter det opp.










Dette var tingene jeg fant fram som jeg skulle bruke, og jeg brukte faktisk nesten litt av alt =)

Ha en fortatt fin helg alle sammen =D

onsdag 21. april 2010

Dåpskort til jente

Her har jeg laget et lite søtt dåpskort og utgangspunktet jeg bruktet var Scrappekammerets skisseutfordring.
Prøvde å bruke skissen slik den var og ikke flytte på for mange ting. Denne gangen brukte jeg også en ny teknikk jeg fant, med å lage paneler som man fester oppå hverandre. Tok også litt rosa glitter på vingene og skoene til jenta, for en liten ekstra syns detaljs skyld =) Har fått helt hekta på bazzil kartong og helst i pastell farger, har pleid å bruke vanlig kartong(men har nå funnet min favoritt).
Jeg har ikke helt klart å komme ut av safe sonen, må klare å slippe taket, men det kommer litt etter litt =P





vår/høst kort

Har laget et vår/høst kort meg er ikke helt sikker på hvem som passer, kan jo brukes til begge ;P
Jeg tok utgangspunktet i motivet jeg malte og tok fargene ut fra det og synes det fersken fargede silkebåndet hadde en helt nydelig farge, så da mmåtte jeg jo ha det med.





mandag 19. april 2010

vintage

Jeg har laget et bidrag til Scrappekammerets bonus med temaet "lag noe til en konfirmant" og Nordsalten-hobbyklubb med temaet "vintage".

Jeg har brukt endel ting jeg fikk i blogcandyene jeg vant ellers er det meste restepapir og kartong.





onsdag 14. april 2010

Awards

Se på disse fine awardene jeg fikk av Polli.








Jeg tar de imot med glede og sender de videre til 10stk med enda mer glede. Litt vanskelig å velge men, jeg vil gjerne gi de til:

Silje
Marielle
Anette
Jonna
Mettepip
Tone
Yvonne
Janne
Gry-Beate
Wenche

masse nytt

Hei, da er jeg klar for litt scrapping igjen!
Det har vært noen travle dager, jeg har så mange prosjekter på gang (typisk meg). Nå har jeg endelig vært på ikea og kjøpt meg pult som jeg kan scrappe på og fått meg et lite hobbyrom, har ikke gjort det så koselig her inne ennå da, for jeg gjør jo litt her og litt der. Men vi får i hvertfall spist middag på spisestue bordet, nå som det ikke er okkupert av masse saker og ting, og jeg har ett sted og ha alle tingene mine =D





Jeg vant jo også 2 kjempe flotte blogcandyer den 1.april som jeg har fått nå. ÅÅÅ det er så masse fint jeg fikk =DD tusen takk til Jonna og Marielle =D
Ble storfornøyd.





Jeg skal også være gjestedesigner i Mai, men sier ikke helt hvor ennå, heng med å se =D Det blir første gang og det er litt spennende.
Vil også minne om give awayen min som slutter til lørdag!! stor sjengse, få som har meldt seg på ;D